NAOMI Bio Cosmetics Denný light krém

Máte radi prírodnú kozmetiku? Ja som si ju za posledný rok veľmi obľúbila. Skvelé je, že už nemusíme robiť kompromisy a aj prírodné značky prinášajú na trh vo svojich produktoch účinné a koncentrované zložky, ktoré prešli najnovšími procesmi, aby sa dostali hlbšie do pokožky a neostali len "sedieť" na pleti. Tentoraz som v DM drogérii siahla po Naomi BioCosmetics Dennom light kréme, ktorý ako prvý na Slovensku získal HCS certifikát, čo znamená, že žiadna z jeho zložiek nebola testovaná na zvieratách.



Krém zaujme na prvý pohľad už len svojím obalom. Bielo zlatá kombinácia vyzerá veľmi žensky a luxusne a skrášli nejednu poličku v kúpeľni. Plus je, že do produktu nesiahate rukami, ale krém si vytlačíte pumpičkou. Jediná nevýhoda je, že obal je nepriehľadný a preto počas používania neviete koľko produktu Vám ešte ostáva. Krém má 30 ml a cena sa pohybuje okolo 25 €.

Na obale nájdete všetky certifikáty, ktoré krém získal

Značka Naomi má vo svojej ponuke dva typy krémov - verziu light a rich, ktorý je hutnejší a vhodný aj na noc. Ja som si vybrala tú ľahšiu verziu. Krém obsahuje extrakt z kórejského červeného ženšenu, 24- karátové zlato a kmeňové bunky z kostihoja lekárskeho. Extrakt zo ženšenu pleť tonizuje a chráni, pôsobí proti starnutiu pleti, zlepšuje jej kvalitu a lieči kožné ochorenia. Zlato pôsobí protizápalovo a antibakteriálne a napomáha k omladeniu pleti. Tieto zlaté čiastočky sú viditeľné po nanesení krému na tvár a krásne ju rozžiaria. Okrem iného obsahuje aj olivový squalane. Squalane je zložka, ktorú si do 25 rokov tvorí aj naše telo v dostatočnom množstve, ale potom jeho tvorba rapídne klesá a je dobré siahať po produktoch, ktoré ho obsahujú. Udržiava totiž pokožku hydratovanú, bez vrások a urýchľuje hojenie rán. Krém okrem iného obsahuje aj bambucké maslo, kokosový a šípkový olej.

Pumpička zabezpečuje, že je používanie krému nanajvýš pohodlné a hygienické

Krém nie je parfumovaný a vonia jemne orieškovo. Má hutnejšiu konzistenciu, ktorá sa však do pleti rýchle vsiakne do pár sekúnd a tvár zanechá vďaka čiastočkám zlata jemne rozžiarenú, napnutú a hebkú. Bez problémov spolupracuje aj s make-upom a je možné ho používať aj na očné okolie.

Krém má žltkastú farbu a hutnejšiu konzistenciu, no do pleti sa vstrebe v priebehu pár sekúnd

Po mesačnom používaní môžem krém jedine odporúčať. Je výživný, tvár s ním pôsobí už na prvý pohľad oddýchnuto a sviežo. Na dotyk je tvár hebká, bez šupiniek a suchých miest aj napriek chladnejšiemu počasiu. Ak máte príliš suchú pleť alebo staršiu možno bude pre Vás vhodnejšia varianta Rich, ale pre ženy s mastnou, normálnou a zmiešanou pleťou je Light verzia úplne dostačujúca.


Plusy:
- bio certifikovaná kozmetika*
- netestovaná na zvieratách
- luxusný obal
- výživný krém s ošetrujúcimi zložkami
- bez parfumácie
- rozžiari
- bojuje proti vráskam
- so zložkami, ktoré pokožku liečia
- vhodný aj ako očný krém
- ľahko dostupný v drogérii

Mínus:
- nepriehľadný obal
- vyššia cena



* viac o certifikátoch sa dočítate TU



Zaujala Vás v drogérii táto slovenská kozmetika alebo ste ju už skúšali?
Budem rada, ak sa o svoje dojmy podelíte v komentári.









Komentáre